Happy Asmara - Tau Neng Ati (Official Music Video)

7 Views
Published
Official Music Video : Happy Asmara - Tau Neng Ati
Global Musik Era Digital (Subscribe) :
http://smarturl.it/SubscribeGlobalMusik

♫ Aktifkan Nada Sambung ♫ : Happy Asmara - Tau Neng Ati
Ketik : TNAGX kirim SMS ke 1212 (TELKOMSEL)
Ketik : 16613659 kirim SMS ke 1818 (XL 1818)

Special Thanks To :
Artist : Happy Asmara
Songwriter : S.K.L

Lagu Lagu Happy Asmara :
Tau Neng Ati : https://youtu.be/86J3VllvDK8
Tulungen Atiku : https://youtu.be/HTZmj8cnE88
Ikhlas Ngenteni : https://youtu.be/cVZCcqd48sk
Salahkah Kita Bercinta : https://youtu.be/gqGjggnatb4
Ada Dia Antara Kita : https://youtu.be/QYRV64rhy1k
Pura Pura Malu : https://youtu.be/8O8huVfFQrA
Teman Bobo (Konco Turu) : https://youtu.be/iZ3FOZTeFm8

♫ Lyrics ♫ (Tau Neng Ati)

Yen eleng kowe aku kudu nangis
Mergo tau duwe kenangan manis
Yen eleng sliramu netes iluhku
Mergo kowe tau ono neng atiku

Piye kabarmu nang endi paranmu
Tak jalok neng atimu iseh eleng aku
Mbiyen pisah amergo restu wong tuwo
Nangen jujur atiku rong iso nglalekno

Kowe tau neng atiku tau neng urepku
Tau duweni atiku
Kowe iseh ono neng atiku
Snajan sak iki ra no neng sandingku

Tak pendem jeru ono neng atiku

Info Global Musik Era Digital :
Twitter: http://smarturl.it/GlobalMusikTwitter
Instagram: http://smarturl.it/GlobalMusikInstagram
Facebook: http://smarturl.it/GlobalMusikFacebook
VCD Karaoke: https://www.instagram.com/vcdoriginalmim
Website: http://www.globalmusik.co.id

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : [email protected]

Copyright ℗ © 2020 Global Musik. All rights reserved.
#TauNengAti #HappyAsmara #GlobalMusik
Category
Музыкальные новинки
Be the first to comment