Didi Kempot - Kelingan (Official Music Video NAGASWARA) #music

7 Views
Published
Didi Kempot - Kelingan (Official Music Video NAGASWARA) #music

Artist : Didi Kempot
Title : Kelingan
Composed by : Xin Rong Chen & Chuan Xiong Zhou
Arrangement : Lilik Laju
Lyrics Adaptation : Didi Kempot
℗ & © 2020 NAGASWARA

Audio Streaming 24/7 download
app. here https://smarturl.id/UoYCF1zO

Info Update Artist : https://smarturl.id/SFDmJVQc
Lirik Lagu :
Opo kowe uwes ora kelingan
Manise gulo rikolo kasmaran
Aku karo kowe sing tau ngrasakne
Semene suwene

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe seng tak sayang

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe seng tak sayang

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Business inquiries :
+62 2150208989 ext. 511
Email : [email protected]

Music Video Official NAGASWARA : https://smarturl.id/9BgVs704
TV Streaming Official NAGASWARA : https://smarturl.id/pb4Hj3vM
Radio Streaming NAGASWARA FM : https://smarturl.id/XLgjNdau
Facebook Official NAGASWARA : https://smarturl.id/KgG4nf1P
Twitter Official NAGASWARA : https://smarturl.id/6bga0Kxj
Instagram Official NAGASWARA : https://smarturl.id/7AHumLyF
Website NAGASWARA Official : http://www.nagaswara.co.id
Radio Website : https://smarturl.id/XLgjNdau
News Website : https://smarturl.id/5sw18bfi
Website Dance Dhut : https://smarturl.id/ChLY4MVu
Link Vidio.com NAGASWARA : https://smarturl.id/rPan4m5N
Link Dailymotion NAGASWARA : https://smarturl.id/UbtTK9Di
Category
Музыкальные новинки
Be the first to comment