Didi Kempot - Kancanono Aku (Official Music Video NAGASWARA) #music

9 Views
Published
Didi Kempot - Kancanono Aku (Official Music Video NAGASWARA) #music
Artist : Didi Kempot (Didik Prasetyo)
Title : Kancanono Aku
Composed by : Apoy
Arrangement : Titred & Bayu Onyonk
Lyrics Adaptation : Didi Kempot
Original Song : Wali - Langit Bumi
℗ & © 2020 NAGASWARA

Audio Streaming 24/7 download
app. here https://smarturl.id/UoYCF1zO

Info Update Artist : https://smarturl.id/SFDmJVQc
Lirik Lagu :
Sewengi kowe teko nekani aku saiki lungo
Ninggalke aku ngilang ngimpiku nengdi lungamu
Rasane sepi neng kene dewe sepi uripku

Wes tak turuti opo karepmu
Uwes tak wenehi sing neng ragaku
Wes ojo lungo elingo aku ngancani aku

Kowe langitku kowe bumiku
Sawangen aku ono mripatmu
Tulung ojo lungo ninggalke aku kancanono aku

Takono neng aku
Ikhlase tresno sing neng nyawaku
Takono neng aku
Piye rasane sepi uripku

Tanpo tresnamu tanpo sayangmu loro uripku

(Wes tak turuti opo karepmu
Uwes tak wenehi sing neng ragaku
Wes ojo lungo elingo aku kancanono aku)

Wes tak turuti opo karepmu
Uwes tak wenehi sing neng ragaku
Wes ojo lungo elingo aku ngancani aku

Kowe langitku kowe bumiku
Sawangen aku ono mripatmu
Tulung ojo lungo ninggalke aku kancanono aku


Business inquiries :
+62 2150208989 ext. 511
Email : [email protected]

Music Video Official NAGASWARA : https://smarturl.id/9BgVs704
TV Streaming Official NAGASWARA : https://smarturl.id/pb4Hj3vM
Radio Streaming NAGASWARA FM : https://smarturl.id/XLgjNdau
Facebook Official NAGASWARA : https://smarturl.id/KgG4nf1P
Twitter Official NAGASWARA : https://smarturl.id/6bga0Kxj
Instagram Official NAGASWARA : https://smarturl.id/7AHumLyF
Website NAGASWARA Official : http://www.nagaswara.co.id
Radio Website : https://smarturl.id/XLgjNdau
News Website : https://smarturl.id/5sw18bfi
Website Dance Dhut : https://smarturl.id/ChLY4MVu
Link Vidio.com NAGASWARA : https://smarturl.id/rPan4m5N
Link Dailymotion NAGASWARA : https://smarturl.id/UbtTK9Di
Category
Музыкальные новинки
Be the first to comment